Våra sammarbetspartners

Det självklara valet vid köp av nytt enskilt avlopp!

Avloppshjälpen har sedan 2015 samarbetat med produktleverantören Eloy – Svensk Avloppsrening, tillsammans tillhandahåller vi alla typer av enskilda avlopp från marknadsledande tillverkare där vi hjälper våra kunder hela vägen med allt från planering till tryggt ägande. Utifrån kundens behov och förutsättningar ser vi tillsammans till att hitta den bästa lösningen för just den aktuella fastigheten. Kundanpassade och flexibla minireningsverk för alla behov och reningskrav , BDT-lösningar, stora reningsverk, oljeavskiljare, regnvattenåtervinning med mera.

Vision

Eloy – Svensk Avloppsrenings vision är att vara ett självklart val vid köp av nytt enskilt avlopp, byggt på kvalitet, passion och service.

Kvalitet

Eloy – Svensk Avloppsrening är medlem i MRV – branschorganisationen för godkända minireningsverk. Ett kvalitetsintyg över både produktlösningar och som företag.

Purolett

Hur fungerar en Purolett?

VI HJÄLPER DIG MED DINA PROBLEM
BOKA Ett KOSTNADSFRItt BESÖK IDAG

Tveka inte att kontakta oss så löser vi det tillsammans

Varför oss

Kompetens

Det är mycket att sätta sig in i när det gäller en fastighets avlopp och vi hjälper till för att du inte ska behöva bli en avloppsexpert för att få ett bra avlopp.

Prisvärd kvalitet

Vår målsättning är att ge dig som fastighetsägare en bekymmerslös framtid när det gäller ditt avlopp. Vi jobbar med lösningar som är enkla, robusta och har lång livslängd.

Helhetsansvar

Vi hjälper dig med allt från rådgivning till totalentreprenad och service. Du kan välja precis den hjälp som du anser att du behöver.